Geslaagd toernooi!

We kunnen terug kijken op een geslaagd toernooi!!

IMG_5521

De hele middag was het gezellig druk en naast het bekijken van de spannende wedstrijden, werd er ook genoten van de magische truuks van “Street Magic”, een programma van NPO Zapp. Begin volgend jaar zijn de diverse jeugdteams en kinderen uit het publiek terug te zien in het programma, verspreid over verschillende afleveringen. (Medio maart – mei)

IMG_5347

Naast het magische krachtenspel, werd er uiteraard nog meer met krachten gestreden op de ondergrond van de manege van de Zeewolder Ruiters.

Met 27 teams verdeeld over 5 verschillende categorieën stonden kracht, uithoudingsvermogen, techniek, en tactisch inzicht centraal om de tegenstander over de streep te trekken. Het werden wedstrijden vol passie en strijd. Na de verschillende poulewedstrijden kwamen via de kruisfinales terecht in de finales.

IMG_5455

Uiteindelijk leverde dit de volgende uitslagen op:

Getraind

IMG_5822

 1. De Valleitrekkers
 2. ‘t Touwtje 1
 3. Spoortrekkes
 4. De Woaghalzen

Gevorderd

 1. Van Pol Pluimvee
 2. Achteruut Boeren
 3. ‘t Touwtje 2
 4. Eibergen

Recreanten

 1. Keet het Hoekje
 2. De Rest
 3. Het Bonte Gezelschap
 4. HRPM

Dames

 1. Spoortrekkers
 2. Trekganzen
 3. Flower Power
 4. Trekt Zich Terug

Jeugd

 1. ‘t Loggertje – De Kleistampers
 2. Loater Worden we Better
 3. ‘t Loggertje – Full Pull
 4. Lunteren de Zandduukers

 

Op onze facebook pagina, https://www.facebook.com/ttthetloggertje/, staan alle foto’s. Graag horen we van jullie wat jullie van het toernooi vonden. Laat het weten via facebook, of mail: info@ttthetloggertje.nl