Touwtrekteam ’t Loggertje Jeugd krijgt nieuwe shirts van sponsoren

Nieuw outfit voor de Jeugd

Het touwtrekteam ’t Loggertje Jeugd uit Zeewolde is in het nieuw gestoken door 2 sponsoren. Het team heeft afgelopen jaar de nodige successen behaald en werd begin dit jaar nog genomineerd voor sportploeg van het jaar in Zeewolde. Uiteraard is dit niet onopgemerkt gebleven en vandaar dat twee sponsoren, Akker-/Loonbedrijf B. Hut en Boomkwekerij Roelofs, het team hebben gesponsord met nieuwe truien.
De truien zijn speciaal gefabriceerd met verstevigingen onder de rechterarm en voor de ankerman met extra versteviging rondom de linkerschouder. Dit zorgt voor extra comfort tijdens de wedstrijd en voorkomt dat de truien snel slijten.
Teamcoach Jan-Kees Paauwe: “Als team zijn wij uiteraard erg blij met deze gulle gift. Het zorgt voor extra uitstraling en versterkt de teamgeest. Dit geeft een extra stimulans om tot nog betere prestaties te komen.” Het afgelopen jaar presteerde het team onder andere goed bij de Nederlandse Kampioenschappen met een 5e plek. En behaalde het op het Internationale toernooi GENSB in Zwitserland een prachtige 9e plaats in een groot en sterk deelnemersveld. Ook dit jaar zijn al de nodige podiumplaatsen en toernooi winsten behaald bij regionale toernooien en doet het team weer mee aan het NK met mogelijk plaatsing voor het internationale toernooi, ditmaal in België.